Mökki mukavan lämpöiseksi Eco kaasulämmittimellä

mandag 18. november 2019

Perinteinen mökki päivitetään vanhasta klassiseen ja toimivaan. Seinään asennettavan Eco kaasulämmittimen myötä mökki on käytössä läpi vuoden.

Ihanassa Norjan Sogn og Fjordanessa sijatsee ”Fyren”, Saran ja Rogerin mökki. Kuten monessa muussakin norjalaisessa mökissä viimeisin kunnostustyö on tehty 1990-luvulla, jolloin puu oli todella suosittu materiaali.

Perinteinen sisustus
Mökki, joka aiemmin oli Saran isoisän, sijaitsi alun perin Könnin saarella. Majakkarakennus on 1800-luvulta, minkä huomaa mökin arkkitehtuurista. Sisustus on yhdistelmä eri aikakausien tyylejä, ja Sara toivoo nostavansa esiin rakennuksen kauniit alkuperäiset yksityiskohdat. Rannan tuntumassa Sara ja Roger ovat rakentaneet puisia seiniä suojaamaan pohjoistuulilta, mikä toisaalta maksoi heille näköalan merelle.Kun Halvor Bakke TV-ryhmänsä kanssa ohjelmasta Stugfixarna Norge tulivat vierailulle, oli heidän tavoitteensa luoda uusi keidas Saralle ja Rogerille: uusi huvimaja jossa ikkunat ja lasitettu osio palauttaisi majakan alkuperäisiä toimintoja muuttamatta sitä museoksi.
 
Takaisin näköalaan
-Tässä on sekoitus yhtä sun toista, Halvor Bakke tokaisee, kun hän näkee mökin sisustuksen. Täällä hän ja hänen ryhmänsä tulee luomaan spartalaisen majakkamestaritalon, missä koko perhe voi viihtyä. Tärkein on kuitenkin uusi huvimaja. Rakennusryhmä nostaa huvimajan paikkaan, missä pohjapiirustuksissa seinät sijaitsivat aiemmin. Täällä Sara ja Roger voivat viihtyä ympäri vuoden nauttien kauniista maisemista. Vaikka päämökki on sähköverkossa niin uusi huvimaja ei sitä ole. Halvorin on ajateltava vaihtoehtoisia ratkaisuja uudelle huvimajalle.
 
Klikkaa tästä nähdäksesi meidän kaasulämmittimemme!
 
-Coolein ja hienoin, mitä olemme ikinä nähneet!
Uudessa huvimajassa on ikkunoita joka suuntaan, jotta perhe voi nauttia kauniista maisemista vuoden ympäri. Huvimaja on eristetty hyvin ja uusi kaasulämmitin on asennettu: Seinään asennettava Eco. Tässä pienessä huvimajassa on tärkeää ottaa huomioon tilankäyttö ja toiminnallisuus, siksi seinään asennettava lämmitin on täydellinen valinta.

-Tämä huvimaja on coolein ja hienoin mitä olemme koskaan tehneet! Sanoo Halvor TV-ryhmästä.


 
Turvallinen lämmön lähde ja terveellinen sisäilma
Kaasulämmitin Ecossa on suljettu palokammio. Tämä tarkoittaa sitä että palaminen tapahtuu kammiossa lämmittimen sisällä ja pienet lapset eivät pääse liekkeihin käsiksi.
Mikä tekee Ecosta ainutlaatuisen, on se, että se ei ota palamishappea sisäilmasta, vaan ulkoilmasta. Kaasulämmitin Econ kanssa saat seinänläpiasennuspaketin, mikä mahdollistaa hapen oton ulkoilmasta ja pakokaasujen poiston ulos. Tämä johtaa parempaan sisäilmaan kuin esimerkiksi kaasulieden, kaasujääkaapin tai kamiinan käyttö sisätiloissa. Eco ei käytä sisätilan happea ja päästää pakokaasut ulos.
 
Kuiva ja lämmin mökki Eco avulla
Perinteinen kaasulämmitin ei ainoastaan päästä pakokaasuja sisätiloihin vaan myös lisää kosteutta kun kaasua poltetaan. Suurin osa mökeistä ovat kosteita, ja kaasun poltto lisää kosteutta entisestään. Econ avulla tämä ei ole ongelma. Kun pakokaasut johdetaan ulos saat lämpimän ja kuivan mökin.
 
Täydellinen pieniin huoneisiin ja makuuhuoneisiin
Pienet huoneet mökissä, kuten makuuhuone ja pesutilat, jäävät useimmiten pienemmälle huomiolle kun puhutaan lämmityksestä. Kotona voimme olla tottuneita lattialämmitykseen ja pattereihin jokaisen ikkunan alla, mutta mökillä tilanne on usein erilainen.Makuuhuone mökillä on usein turhan kylmä: vaikka viileän ja raittiin ilman uskotaan olevan terveellistä tulee mukavuus nousemaan huomattavasti kun asennat seinälle Eco kaasulämmittimen. Automaattipiezolla, termostaatilla ja liekinvarmistimella varustettu Eco on turvallinen ja luotettava ratkaisu.


Onko tämä artikkeli hyödyllinen? 

Jaa tämä:


Liittyvät tuotteet