Lue mitä asiakkaat ovat mieltä suomalaisesta Wallas -mökkilämmittimestä

tirsdag 11. mai 2021

Wallas on valmistanut suomalaisia laatutuotteita mökkeilijöille jo vuodesta 1972. Koska kotimaisuus ja laatu ovat Sunwindillekin tärkeitä asioita, kuuluvat Wallas-mökkilämmittimet itseoikeutetusti valikoimaamme, jo kahden vuosikymmenen ajan. Sanonta "On lämpöä ja sitten on Wallas -lämpöä." kuvaa hyvin näiden tuotteiden erinomaisuutta. Lue asiakkaidemme ja asiantuntijoidemme kokemuksia näistä tuotteista.

Lattialämmitys sähköttömälle mökille Wallas EA:n avulla

maanantai 24. helmikuuta 2020


Kaukokäynnistimellä mökkisi lämpimäksi! Wallas 40EA:n avulla voit lisätä mökkisi mukavuuden uudelle tasolle vesilämmitteisen lattialämmityksen avulla jokaisessa huoneessa.
 

Kaikissa huoneissa lattialämmitys

Lattialämmitys jokaisessa huoneessa on ylellisyyttä, jota useimmat meistä kokevat vain kotona.
 
- On selvää, että tämä lisää huomattavasti mökin mukavuutta. Mahdollisuus päästä lämpimään mökkiin saa ihmiset käyttämään mökkiä paljon enemmän ja täysin eri tavalla.
 
Sähköttömän mökin huoneissa, kuten kylpyhuoneissa ja käytävissä, on usein vaikea nostaa ja ylläpitää lämpöä.
 
- Kylpyhuone on hyvä esimerkki huoneesta, joka on usein tarkoituksella sijoitettu kauaksi olohuoneista sähköttömissä mökeissä ja jota on vaikea lämmittää ja pitää lämpimänä. Sama pätee käytävään, jossa varastoidaan kylmiä kenkiä ja märkiä takkeja jne. Näiden huoneiden lattialämmitys parantaa huomattavasti mökin mukavuutta, selittää Sunwind Norjan tekninen johtaja Alexander Haug.

Tämä on Wallas 40EA
Lyhyesti sanottuna, Wallas 40EA on mökkilämmitin Wallas 40 jatkokehitys. Vaikka Wallas 40 on diesel / petrolilla toimiva lämmitin, joka voidaan käynnistää kauko-ohjauksella, Wallas 40EA on tämä - ja niin paljon muuta.
 
40EA: lla saat vesikierrolla lämmityksen mökkiisi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että voit saada lattialämmityksen koko mökkiin, kuumaa vettä hanasta ja suihkusta sekä lämpöä kaikissa huoneissa pattereista - kaikki Wallas 40EA ansiosta.

Näin se toimii
Wallas 40 on lämmönlähde, joka toimii dieselillä tai petrolilla, tämä on sinun valintasi. Suunniteltu käytettäväksi 12 voltin kanssa, lämmitin sopii erinomaisesti mökkeihin ilman verkkovirtaa alhaisen virrankulutuksen ja alhaisen polttoaineenkulutuksen ansiosta.
 
Lämmittimessä on liitäntä veden lämmittämiseen vedenkiertoon lattialämmitykselle, kuumavesisäiliöt tai konvektorit. Lämpö kiertää järjestelmässä ja lämmittää lattiat. Samanaikaisesti Wallas-lämmitin tuottaa jopa 4,2 kW: n lämpöä ja tarjoaa kuivan, lämpimän mökin.
 
Järjestelmä voidaan käynnistää kauko-ohjauksella tekstiviestin avulla, jotta pääset lämpimään mökkiin. portaattoman tehonsäätimen tai huonetermostaatin avulla on helppo ylläpitää haluttua lämpötilaa. Lämmitin palaa puhtaalla sinisellä liekillä ja suljetun palamiskammion ansiosta se on täysin savuton ja hajuton.

LUE KOKO ARTIKKELI TÄÄLTÄ

10 kysymystä ja vastausta Wallas-lämmittimistä - vastaajana Sunwindin työntekijä Lars

tiistai 15. lokakuuta 2019


Mietitkö Wallaksen diesel- tai petrolilämmittimen hankintaa mökillesi? Tässä artikkelissa Sunwindin työntekijä Lars kertoo vastaukset useimmin esitettyihin kysymyksiin, jotka liittyvät Wallas-lämmittimien käyttöön mökeillä.

Tuotteet, joista Lars saa runsaasti positiivista palautetta, ovat Wallaksen diesel- ja petrolilämmittimet!

- Olen puhunut asiakkaiden kanssa, jotka ovat sanoneet minulle, että voit viedä vaikka autoni, mutta Wallas-lämmitintä en anna koskaan viedä! Näin kertoo Lars ja jatkaa:

- Ei ole muita tuotteita, joista tulee korvaamattomia niin nopeasti kuin Wallas-lämmittimistä, koska Wallas-lämmitin on enemmän kuin pelkkä lämmitin: Wallas-lämmittimen avulla mökkeilijä voi maksimoida lämmitetyssä mökissä vietetyt tunnit myös lyhyiden viikonloppukäyntien aikana, kertoo Lars.

LUE KOKO ARTIKKELI TÄÄLTÄ
 

Mahdollisuus saapua valmiiksi lämmitetylle mökille on paras investointi, jonka olemme koskaan tehneet!

torstai 3. lokakuuta 2019


15 vuotta sitten Siri ja Kjell-Arne ostivat kesämökin Norjan Rendalenista. Samana vuonna he ostiva myös diesel- ja valopetrolikäyttöisen Wallas-lämmittimen, eivätkä ole katuneet ostosta päivääkään! – Emme yksinkertaisesti voisi olla ilman Wallasta, olemme siitä riippuvaisia, kertoo Siri.

Useamman asuntovaunuvuoden jälkeen Siri Olsen ja hänen miehensä Kjell-Arne halusivat vaihtaa pyörien päällä kulkevan lomapaikkansa pysyvämpään ratkaisuun. Ensimmäinen mökki, josta he olivat kiinnostuneita, vietiin käsistä tarjouskilpailussa, jonka jälkeen Siri ryhtyi toimimaan proaktiivisesti.
 
Mökki ostettiin näkemättä
- Näin ilmoituksen lehdessä, jonka jälkeen soitin heti mökin omistajalle ja kysyin voinko tarjota heti suoraan pyydettyä hintaa. Hän hyväksyi tarjouksen. Kun mieheni tuli kotiin oli jäljellä enää kertoa hänelle, että olin ostanut mökin!”, kertoo Siri ja hymyilee.

Rendalen sijaitsee alueella, jossa pariskunta ei koskaan aiemmin ollut edes käynyt, ja kun he kävivät mökille ensimmäistä kertaa, he totesivat, että oli tehtävä joukko parannuksia ennen kuin mökistä tulisi heidän toiveidensa mukainen lomanviettopaikka.

LUE KOKO ARTIKKELI TÄÄLTÄ
 

Mika Salminen: “Wallas-lämmitin on mökillämme äärimmäisen tärkeä”

maanantai 30. syyskuuta 2019


Aito asiakaskokemus Wallas -lämmittimen tyytyväiseltä käyttäjältä.

Noin sata kilometriä Turusta, Houtskarin saaren lähellä sijaitsee Fiskön saari. Sähköttömällä saarella sijaitsee myös turkulaisen Mika Salmisen mökki, johon asennettiin kolme vuotta sitten Wallas-lämmitin. Etäohjattava lämmitin on Salmisen mukaan erityisesti talvisin aivan ehdoton Fiskön karuissa olosuhteissa. Turusta lähdön jälkeen yli kolme tuntia ja kolme lauttaylitystä myöhemmin silmien eteen avautuu punamullan värisiä taloja, aukeita peltoja ja jylhiä saaristomaisemia. Houtskarin Hyppeisistä on vielä muutaman minuutin venematka teknologia-alalla työskentelevän Mika

Salmisen ympäri vuoden käytössä olevalle mökille, johon asennettiin kolme vuotta sitten Wallas-lämmittin.

– Mökkimme on meille todella tärkeä rentoutumispaikka, jossa pääsemme pois arjen tekemisestä. Viime vuonna olimme täällä 150 päivää, joten tulemme tänne aina kun se vain on mahdollista ympäri vuoden, Salminen selvittää.

LUE KOKO ARTIKKELI TÄÄLTÄ

Täältä löydät kaikki Wallas -mökkilämmittimemme.


Onko tämä artikkeli hyödyllinen? 

Jaa tämä: