Nämä ovat suihkukaapin etuja

mandag 8. februar 2021

Suunnitteletpa sitten kylpyhuoneen päivittämistä kotona tai mökilla, suihkukaappi sopii erinomaisesti - ja tarjoaa usein jopa suuremman turvallisuuden kuin lattiakaivoilla varustettu suihkunurkkaus. Aurora on sarja korkealaatuisia suihkukaappeja - lue kaikki edut täältä!

Erotamme kylpyhuoneessa usein kaksi ratkaisua: suihkunurkkaus ja suihkukaappi. Mikään kylpyhuone ei ole samanlainen, ja mikä sopii sinulle, voi olla väärä naapurillesi.
 
Ero suihkunurkkauksessa ja suihkukaapissa
Ensinnäkin nopea kertaus. Suihkukulma koostuu kahdesta lasiovesta, kun taas suihkurako on suihkuseinä, joka seisoo muiden seinien välissä ja on suihkunurkan muunnelma. Yhteinen molemmille on, että suihkutat suoraan laattalattialle.
 
Suihkukaapin kaikki seinät (mallista riippuen kolme tai neljä) on asennettu suoraan suihkualustaan, joten olet varma, että vesi valuu viemäriin.
 
Suihkukaapin valinnan edut
Suihkukaapin valitsemisella suihkunurkkaan on monia etuja, mutta suurin on ehkä varmuus tietää, että vesi menee sinne minne sen pitäisi mennä, kylpyhuoneessa on vähemmän kulumista ja vesivahinkojen mahdollisuus on huomattavasti pienempi kun käytät suihkukaappia.
 
Suihkukulman avulla suihkutat suoraan laattojen päälle, ja ajan myötä vesi tunkeutuu viemärin ympärille ja vaarana on veden vuotaminen. Jos valitset Aurora-suihkukaapin, varmista, että vesi ei koske kylpyhuoneen viemäriin, lattiaan tai laattoihin. Ei ole myöskään riskiä, että kylpyhuoneen lattialla makaa vettä, jota voi usein tapahtua, jopa lattiapudotuksella.
 
Suihkukaappi aiheuttaa myös vähemmän höyryä kylpyhuoneessa. Suurin osa kuumasta vedestä tiivistyy suihkun seinämiin ja se voidaan poistaa helposti vetolastalla. Pudotat myös vesiroiskeet ympäröiville seinille - ja tämä on erittäin tärkeää, koska laattojen väliset liitokset eivät aina ole tukossa, ja ajan mittaan pääsee enemmän tai vähemmän vettä laattojen väliin.
 
- Erittäin helppo asentaa
Kaikki Aurora-suihkukaappien suihkuseinät toimitetaan kokonaisina seininä ja on sen vuoksi erittäin helppo asentaa, kertoo Alexander Haug Sunwindista.
 
Itse tukirakenne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä tarkoittaa, että suihkut kestävät useita vuosia.
 
Napsauta tätä nähdäksesi kaikki Aurora-suihkukaapit! 
 
 
Mukautettu mökki - aivan kuten kotona
Sunwind on räätälöinyt Aurora-suihkukaapit sopimaan useimpiin mökkeihin.
 
- Ero mökin ja kodin pesutilalla on usein katon korkeus, selittää tekninen johtaja Alexander Haug. Siksi kaikkien Aurora-suihkujen kokonaiskorkeus on 195 cm, lukuun ottamatta yhtä poikkeusta. Poikkeuksena on Aurora Home, jonka korkeus on 205 cm.
 
Aurora-suihkussa on kaksinkertaiset liukuovet ja seinät ovat kirkasta, karkaistua lasia, paksuus 5–6 mm Aurora Round -malleissa. Kaikissa Aurora-suihkuissa on suihkutanko, letku ja käsisuihku.
 
Auroraa on neljä kokoa: 70 cm x 90 cm, 90 cm x 70 cm, 80 cm x 80 cm ja uutuus 90cm x 90 cm. Kaikki suihkukaapit ovat 195 cm korkeita.
 
Aurora-Roundia on kahta kokoa: 80 cm x 80 cm tai 90 cm x 90 cm. Nämä ovat myös 195 cm ja saatavilla nyt myös mustana ja valkoisena.
 
Aurora Home on 90 cm x 90 cm ja 205 cm korkea. Kaapissa on käytännöllinen kuusikulmainen muoto ja hieno suihkupylväs integroitu takakulmaan. Myös tätä mallia on valkoisena ja mustana.
 
Sinulle sopivimman mallin löytämiseksi on tärkeää, että sinulla on tarkat mittaukset ja selkeä käsitys siitä, mitä muita elementtejä menee kylpyhuoneeseen.
 
Suihkupaketin avulla - joko Aurora-suihkupaketti jalkapumpulla tai Aurora-suihkupakkaus 12 voltin kanssa, saat paineistettua vettä suihkussa jopa mökeissä ilman sähköä, vettä ja viemäriä.
 
Unelmoitko vedestä mökilläsi? Lue miten edetä täältä!
 
Valitse suihkukaappi päivitettäessä vanhempia kylpyhuoneita
Suihkukaappi on useimmille paras ratkaisu, jos haluat päivittää vanhemman kylpyhuoneen ilman, että sinun tarvitsee kunnostaa sitä kokonaan. Suihkukaappi on myös huomattavasti halvempi ratkaisu, ja se soveltuu erityisen hyvin kylpyhuoneisiin, joissa lattiakaivoa ei ole suunniteltu suihkunurkkaan.


Onko tämä artikkeli hyödyllinen? 

Jaa tämä: