14 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus postipaketin tai noutotilauksen noutohetkestä alkaen (mukaan lukien viikonloput ja pyhäpäivät, poislukien noutopäivä). Jos 14. päivä on esimerkiksi lauantai, on tuote lähetettävä postitse tai tuotava noutomyymälään viimeistään maanantaina.

  • Noutohetkeksi katsotaan se päivä, jolloin paketti on lunastettu tai noudettu postista tai vaihtoehtoisesti kuitin päivämäärä. Asiakkaan velvollisuus on todistaa päivä, jolloin paketti on postista lunastettu, esimerkiksi postin kuitin avulla.
  • Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen huolella samalla tavalla kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen tuotetta menettämättä palautusoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön.
  • Palautusoikeus ei koske tuotetta, jota on käytetty.
  • Palautettaessa tuote on myös palautettava mahdolliset tuotteen mukana saadut ilmaislahjat. Ilmaislahjoja ei voi vaihtaa. Ilmaislahjoja ei voi palauttaa, jos samalla ei palauteta varsinaista tilattua tuotetta.
  • Tuotepalautukset on tehtävä aina: a) Alkuperäisessä tai samanlaisessa paketissa, missä tuote on asiakkaalle lähetetty (hyvin pakattuna) ilman turhia merkintöjä. b) Mukana kopio kuitista. c) Mukana palautuslomake täytettynä (tulee lähetyksen mukana). d) Viimeistään 30 päivän kuluessa noutohetkestä. 
OTA AINA ENSIKSI YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUMME SUNWIND@SUNWIND.FI / 020 1102 600 ENNEN KUN TEET ASIAKASPALAUTUKSEN.
  • Emme hyväksy tuotteen palautusta, mikäli palautettava tuote on jätetty asianmukaisesti pakkaamatta. Postin aiheuttama palautuksen särkyminen on kuljetusyhtiön vastuulla.
  • Kaikki kaupan purkamiset ja alennukset suositellaan aina sovittavaksi kirjallisesti (esim. sähköpostilla). Rahanpalautukset hoidetaan maksutavan tarjonneen yrityksen ehtojen mukaisesti (Klarna) Puhelimessa tehtyjä kaupan purkamisia tai alennuksia voi olla myöhemmin jälkikäteen vaikea tarkistaa tai varmentaa.
  • Jos poikkeustapauksessa hyväksymme myyntikelvottoman, puutteellisen tai palautusajan ylittävän tuotteen palautuksen, veloitamme omia kuluja kuitenkin vähintään 25% tuotteen hinnasta.
JOS PALAUTAT TUOTTEEN KÄYTÄ TÄTÄ PALAUTUSLOMAKETTA JA LIITÄ MUKAAN PALAUTUKSEEN

Jaa tämä: