Lattialämmitys sähköttömälle mökille Wallas EA:n avulla

mandag 24. februar 2020

Kaukokäynnistimellä mökkisi lämpimäksi! Wallas 40EA:n avulla voit lisätä mökkisi mukavuuden uudelle tasolle vesilämmitteisen lattialämmityksen avulla jokaisessa huoneessa.
 

Kaikissa huoneissa lattialämmitys

Lattialämmitys jokaisessa huoneessa on ylellisyyttä, jota useimmat meistä kokevat vain kotona.
 
- On selvää, että tämä lisää huomattavasti mökin mukavuutta. Mahdollisuus päästä lämpimään mökkiin saa ihmiset käyttämään mökkiä paljon enemmän ja täysin eri tavalla.
 
Sähköttömän mökin huoneissa, kuten kylpyhuoneissa ja käytävissä, on usein vaikea nostaa ja ylläpitää lämpöä.
 
- Kylpyhuone on hyvä esimerkki huoneesta, joka on usein tarkoituksella sijoitettu kauaksi olohuoneista sähköttömissä mökeissä ja jota on vaikea lämmittää ja pitää lämpimänä. Sama pätee käytävään, jossa varastoidaan kylmiä kenkiä ja märkiä takkeja jne. Näiden huoneiden lattialämmitys parantaa huomattavasti mökin mukavuutta, selittää Sunwind Norjan tekninen johtaja Alexander Haug.


Tämä on Wallas 40EA
Lyhyesti sanottuna, Wallas 40EA on mökkilämmitin Wallas 40 jatkokehitys. Vaikka Wallas 40 on diesel / petrolilla toimiva lämmitin, joka voidaan käynnistää kauko-ohjauksella, Wallas 40EA on tämä - ja niin paljon muuta.
 
40EA: lla saat vesikierrolla lämmityksen mökkiisi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että voit saada lattialämmityksen koko mökkiin, kuumaa vettä hanasta ja suihkusta sekä lämpöä kaikissa huoneissa pattereista - kaikki Wallas 40EA ansiosta.


Näin se toimii
Wallas 40 on lämmönlähde, joka toimii dieselillä tai petrolilla, tämä on sinun valintasi. Suunniteltu käytettäväksi 12 voltin kanssa, lämmitin sopii erinomaisesti mökkeihin ilman verkkovirtaa alhaisen virrankulutuksen ja alhaisen polttoaineenkulutuksen ansiosta.
 
Lämmittimessä on liitäntä veden lämmittämiseen vedenkiertoon lattialämmitykselle, kuumavesisäiliöt tai konvektorit. Lämpö kiertää järjestelmässä ja lämmittää lattiat. Samanaikaisesti Wallas-lämmitin tuottaa jopa 4,2 kW: n lämpöä ja tarjoaa kuivan, lämpimän mökin.
 
Järjestelmä voidaan käynnistää kauko-ohjauksella tekstiviestin avulla, jotta pääset lämpimään mökkiin. portaattoman tehonsäätimen tai huonetermostaatin avulla on helppo ylläpitää haluttua lämpötilaa. Lämmitin palaa puhtaalla sinisellä liekillä ja suljetun palamiskammion ansiosta se on täysin savuton ja hajuton.
 
Putkimiehen on kytkettävä Wallas 40EA kuumavesijärjestelmään: tämän on oltava pakkasenkestävä. Putkimies vastaa myös kaikesta joka liittyy veteen, asennukseen, mukaan lukien vesijohtoisen lämmön asennuksen lattiaan.
 
Kaksi yhdessä: lämmin lattia ja lämmin mökki
Ratkaisu myydään kokonaisuutena, joka sisältää Wallas 40EA: n - lämmittimen, 135 litran polttoainesäiliön (diesel tai petroli), glykolin paisuntasäiliön (joka lämmitetään uunissa ja pumpataan sitten järjestelmän ympäri), pumput, etäkäynnistimen ja putken asennussarjan. .
 
Wallas 40EA: ta voidaan käyttää lämmityslähteenä sekä kuumavesisäiliöön, jotta saat kuumaa vettä mökin hanaan, lattialämmitykseen niin että saat melkein koko mökin kattavan lämmityskaapelin, ja konvektoreille tai haluttaessa pattereille, jotka on asennettu seinälle mökissä haluamiisi huoneisiin - esimerkiksi makuuhuone.
 
Järjestelmän asennus on helpointa tehdä, kun olet joko kunnostamassa mökkiä tai sinulle, joka rakentaa kokonaan uutta mökkiä. Lämmitin voidaan kytkeä joko putkeen tai suoraan ulkoseinän läpi.

Kaukokäynnistä mökkisi lämpimäksi
Wallas-mökkilämmittimet ovat hyvin tunnettuja sähköttömien mökkien omistajien keskuudessa. Wallaksen suurin etu on se, että voit kaukokäynnistää mökkisi lämpimäksi ja saapua siten kuivaan, lämpimään mökkiin.
 
- Kun lopulta pääset mökille ja perillä sinut toivottaa tervetulleiksi miinusasteet olohuoneessa, ja kosteat vuodevaatteet, ei mökkiviikonlopun aloitus ole koskaan erityisen miellyttäviä. Wallaksella voit lähettää tekstiviestin päivän etukäteen ja käynnistää lämmittimen etäyhteydellä, ja sen avulla saat täysin erilaisen vastaanoton mökillä, Haug selittää.
 
Sen lisäksi, että saavut kutsuvaan, lämpimään mökkiin, päättyymyös joka aamuinen mökin uudelleenlämmitys. Nimittäin, termostaattisesti ohjattu Wallas voi ajaa 24 tuntia vuorokaudessa, mikä tarjoaa mukavan perustason lämpötilan koko mökkiin oleskelun ajan.
 
Wallas 40EA on erinomainen vaihtoehto myös minitalolle, omakotitalolle tai asuntoveneelle ilman maasähköä.
 
Älä unohda pakkasenkestäviä vesisäiliöitä
On tärkeää huolehtia pakkasenkestävästä vesisäiliöstä ja kuumavesisäiliöstä, jotta järjestelmä voidaan tyhjentää, kun et ole mökilläsi.
- Jotkut ihmiset päättävät jättää Wallaksen päälle, vaikka eivät olisikaan mökillään, mutta haluaisin silti korostaa, että vesisäiliöt tulisi tyhjentää, kun ne eivät ole itse mökillä, vaikka
itse lämmönlähde olisi päällä. Tämä on ainoa tapa suojautua kokonaan vesivahingoilta.
 
On myös syytä huomauttaa, että lattioissa putkissa on glykolia, ei vettä, jota monet saattavat ajatella nimeltä "vesiohenteinen". Glykoli ei jäädy.Löysitkö tämän artikkelin hyödyllisenä? 

Jaa tämä: