Grillityypit

28. februar 2017

Hyvän grillin tulisi antaa tasaisesti lämpöä koko grillausalalle ja lämmönsäätelyn tulisi olla mahdollista. Grilliritilän tulisi olla paksua materiaalia ja tulisi olla hyväksytty grillaukseen.
 

On olemassa kolmenlaisia grillejä:

  • Kaasugrilli
  • Hiiligrilli
  • Sähkögrilli


Kaasugrilli:
Kaasugrilleistä on tulossa entistä suositumpia ja kaasugrilleillä on monia etuja. Sinun ei tarvitse pelata sytytysnesteillä /-paloilla, grilli lämpenee nopeasti ja lämpötilaa on helppo säätää. Kaasugrilli on heti valmis käytettäväksi ja se on helppo pitää puhtaana. Kaasugrillin suuri teho mahdollistaa isojenkin kokolihapihvien paiston. Lämmönsäätelyn avulla voit paistaa myös matalalla lämpötilalla, joka mahdollistaa lihan mehukkuuden. Kaasugrillaus on lisäksi ympäristöystävällistä!

Hiiligrilli:
Hiiligrilli on perinteinen tapa grillata. Hiiligrillin lämpeneminen vie hieman enemmän aikaa, mutta toisaalta hiiligrilli on myös erittäin tehokas.

Sähkögrilli:
Sähkögrilli soveltuu hyvin pienille talouksille ja paikkoihin, joissa kaasu-/hiiligrillin käyttö on kielletty. Sähkögrillit ovat helppokäyttöisiä ja aina käyttövalmiina. Sähkögrilleissä lämmönsäätely on helppoa, mutta yleensä rajoittava tekijä näissä grilleissä on teho ja grillausala.
 

Jaa tämä: