Ulkopata Embla – valoa, tunnelmaa ja herkuttelua!

tirsdag 11. desember 2018

Joulunalusaika on mukavaa suunnittelua, mutta monille myös stressaavaa valmistautumista pyhiin. Embla -ulkopadan ympärillä yhdistät rauhan ja ulkona olemisen hauskuuden.

Joulukuu on pimeä ja kylmä, mutta kuitenkin yksi mukavimmista kuukausista täällä pohjolassa. Jouluun valmistautuminen voi olla monesta mukavaa ja rentouttavaa, mutta myös hektistä ja stressaavaa.
 
Lähde luontoon
Luonnossa me pohjoismaalaiset löydämme usein rauhan ja puhdas talvi-ilma on kuin sielun balsamia. Joulu ja vuoden lopun pyhät ovat loistava mahdollisuus päästä nauttimaan kauniista luonnostamme perheen ja ystäviemme kanssa.
Kaikilla ihmisillä ei ole mahdollisuutta lähteä pitkäksi ajaksi luontoon vaeltelemaan, vaan joutuvat valitsemaan muita tapoja nauttia raittiista ilmasta. Huomattavasti helpompi on mennä omalle pihalleen ja viettää kiva päivä ystävien kanssa omassa puutarhassa esim. ulkopadan ympärillä.
 
Täällä voit lukea lisää ulkopata Emblasta!
 
Ulkopadan ympärillä vietät helposti koko päivän. Sen lämpö ja pimeyteen tuoma valo luovat ainutlaatuisen tunnelman, josta nauttivat niin aikuiset kuin lapsetkin. Puiden rätisevä pauke ja savun tuoksu luovat pihalle ympäristön, jota ei voi jäljitellä ja se on pakko kokea itse.
 
Kerää perhe Emblan ympärille
Ulkopata ei ole pelkästään maan yläpuolelle kohotettu kokko. Ulkopata on luonnollinen kokoontumispaikka perheelle ja ystäville, mutta myös ulkokeittiö, jossa vain mielikuvitus rajoittaa mitä ruokia sillä voidaan valmistaa.
Ulkopata Embla on perinteinen, tukevarakenteinen Urnorsk på grillen -tuoteperheen ulkotuli. Sen ympärille mahtuu nauttimaan liekkien valosta ja lämmöstä isompikin seurue ja sen säädettävällä ritilällä voit valmistaa kaikki suosikkiruokasi.
Oli kyseessä sitten lasten rakastama eksoottisesti valmistettu popcorn, kierreleipä ja riisipuuro, tai vain kahvipannulla valmistettu maukas nuotiokahvi, ulkopata ei petä ikinä.
 
Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki Sunwind ulkotakat ja -tulet!
 
Löydä Joulurauhaa ja romantiikkaa
Kun puutarha on peittynyt lumella ja joulun rauha on laskeutunut, on oma piha täydellinen paikka sekä päivällä että illalla. Embla tuo sekä valoa että lämpöä, ja siitä muodostuu nopeasti suosittu kokoontumispaikka sekä nuorille että vanhoille. Ulkopadan ympärillä on mukava lämmitellä kylmiä sormia ja varpaita kelkka- tai hiihtoretken jälkeen.
 


 
Nauti vapaa-ajastasi!
 


Löysitkö tämän artikkelin hyödyllisenä? 

Jaa tämä: