Älä ikinä enää palele mökissäsi!

mandag 6. februar 2017

Lämmittimen kauko-ohjaus on ylellisyyttä, jota useimmissa kodeissakaan ei ole käytössä, mutta mökille sellaisen voi asentaa helposti.

Ei koskaan enää kylmässä mökissä!

 
31. tammikuuta 2017
 
Lämmittimen kauko-ohjaus on ylellisyyttä, jota useimmissa kodeissakaan ei ole käytössä, mutta mökille sellaisen voi asentaa helposti. Ratkaisuvaihtoehtoja on tarjolla sekä sähköllisiin että sähköttömiin mökkeihin. Voit aina saapua valmiiksi lämpimään mökkiin säässä kuin säässä. Ja mökillä on miellyttävää voida lisätä lämpöä kylminä pakkasaamuina.

Olet jo ajanut mökille useamman tunnin liukkaissa ja vaativissa olosuhteissa. Viimeinen auringonvalo katoaa horisonttiin muutaman minuutin päästä ja joudut kahlaamaan loppumatkan mökille lumessa joka yltää polviin. Avaat oven - mökki on jääkylmä, ilma on kosteaa, ikkunat ovat huurussa tai jäässä, eivätkä sänkyvaatteet houkuttele nukkumaan. Ja kaiken lopuksi tulitikutkin ovat loppuneet.

Tuttu juttu? Entäpä jos asiat olisivatkin seuraavalla lailla:
Olet jo ajanut mökille useamman tunnin liukkaissa ja vaativissa olosuhteissa. Viimeinen auringonvalo katoaa horisonttiin muutaman minuutin päästä ja joudut kahlaamaan loppumatkan mökille lumessa joka yltää polviin. Avaat oven - mökki on lämmin, sänkyvaatteet ovat kuivat ja lämmitin pitää lämpöä tasaisesti yllä, sillä olet etäkäynnistänyt lämmittimesi hyvissä ajoin ennen mökille saapumista. Mökkisi toivottaa sinut tervetulleeksi lepäämään ja keräämään voimia ensimmäisestä hetkestä alkaen. 

Kauko-ohjaus mökkeihin joissa on sähkövirta
Mökkeihin, joissa on sähköt, on saatavissa useampia erilaisia kauko-ohjausratkaisuja, joiden avulla voit varmistaa tulevasi aina lämpimään mökkiin. Kauko-ohjaintyypistä riippuen voit ohjata sitä joko matkapuhelimesta lähetetyllä SMS-viestillä tai sopivan sovelluksen avulla - varsin helppoa. Yksinkertaisimmillaan vastaanotin ohjaa katkaisijaa mutta kehittyneempien vastaanottimien avulla voit ohjata myös koko joukkoa muita laitteita kuten sisä- ja ulkovaloja jne.

Kauko-ohjaus mökkeihin jotka ovat valtakunnan sähköverkon ulottumattomissa
Lämpöpatterien kauko-ohjaus mökkisovelluksissa on jo laajalti tunnettu ratkaisu, mutta voit myös kauko-ohjata Wallas-mökkilämmitintä. Toisin sanoen mökilläsi ei välttämättä tarvitse olla sähköjä. Wallas-lämmitintä voi hyvällä syyllä kutsua mökkeilijän parhaaksi ystäväksi! Sen lisäksi, että Wallaksen kauko-ohjain mahdollistaa saapumisen lämpimään mökkiin, järjestelmä varoittaa sinua vesivuodoista, kaasuvuodoista sekä ilmoittaa jos palo- tai murtohälytin on aktivoitunut. Todellinen mökkeilijän monitoimiapuri!Siirrettävät lämmittimet: Valopetroli tai kaasu
Siirrettävä lämmitin on kätevä kylminä aamuina. Edustamamme kaasu- ja valopetrolilämmitimet ovat tehokkaita ja kuluttavat vain vähän polttoainetta. Valopetrolilämmittimiä on helpompi käyttää ja siirtäminen onnistuu helpommin. Jos kylään tulee lapsia tai lapsenlapsia, on suositeltavaa käyttää kosketussuojia jotka voivat estää mahdolliset vaaratilanteet. Valopetrolilämmittimet ovat käyttöiältään pitkiä ja kestäviä ja voivat toimia jopa 20 vuotta. Luotettava ratkaisu mökin lämmittämiseen. Kaasulämmittimet ovat hyvä vaihtoehto valopetrolilämmittimen tilalle. Valitse ratkaisu, joka sopii omiin käyttötarpeisiisi parhaiten. Tehokkaimman lämmityksen saat aikaan kaasulämmittimellä. Pienikokoinen kaasulämmitin on erinomainen ratkaisu tilaan, jossa tarvitaan apulämmitintä -  kuten sivurakennus, WC-tila tai makuuhuone. Lisäksi kaasulämmitin soveltuu myös matkailuvaunukäyttöön.

Lisätietoja: Kaasulämmitin? vs. Valopetrolilämmitin?

Paras ystäväsi: lämpötuuletin
Jos haluat parantaa mukavuutta vielä entisestään, on lämpötuuletin loistava ratkaisu. Lämpötuuletin on kaikkien Wallas-lämmittimien ja muiden valopetrolilämmittimien paras ystävä. Asenna tuuletin lämmittimen päälle ja tuuletin siirtää lämmintä ilmaa tehokkaasti lämmitettävään tilaan. Toiminta on täysin äänetöntä. Näin saat miellyttävän ja tasaisesti koko mökkiin ulottuvan lämmityksen.
 
Napsauta tätä jos haluat lisätietoja lämpötuulettimistamme!

Sinun tarpeesi
Vaihtoehtoja on useita ja on hyvä tietää, että jokaiseen tilanteeseen on valittavissa useammasta eri vaihtoehdosta. Sinun täytyy vain valita paras ratkaisu juuri sinulle ja mökillesi! Valitse yhdistelmä, joka perustuu tapaasi käyttää mökkiä. Lämmin ja miellyttävä mökki lisää asumismukavuutta oleellisesti ja luultavasti houkuttelee sinua viettämään mökilläsi entistä enemmän aikaa!
 
 


Löysitkö tämän artikkelin hyödyllisenä? 

Jaa tämä: