Oikea lämmitin juuri sinun tarpeisiisi!

tirsdag 31. januar 2017

Mukavuutta lämmöllä
Haluatpa sitten mökin nopeasti lämpimäksi siellä ollessasi tai ennen sinne tuloasi, Sunwind voi auttaa sinua. Sunwindiltä on saatavana laaja valikoima lämmittimiä, oli sinulla mökilläsi sähköt tai ei. Meiltä saa kauko-ohjausyksiköitä, joiden ansiosta voit ”soittaa mökille lämmön” kotoa käsin. Meillä on yksinkertaisia valopetroli- ja kaasulämmittimiä, joiden avulla saat mökin lämpimäksi nopeasti, jos olet jo mökillä. Kaiken lisäksi saatte meiltä huippumalli Wallaksen, joka on kotoa käsin kauko-ohjattava mökkilämmitin. Jos valintasi tuntuu vaikealta, sinun tulee ensin määritellä tarpeesi. Sen jälkeen voit etsiä itsellesi parhaan ratkaisun alhaalla olevan taulukon avulla.
 
Jos haluat erillisen lisälämmittimen, jota haluat käyttää mökillä ollessasi, sinulle sopiva lämmitin on Windflame (kaasu), Miniflame (kaasu), Sunflame (kaasu) tai Zibro (valopetrooli). Kaasulämmittimet sopivat parhaiten nopeaan lämmitykseen, koska suurin lämpötila saavutetaan muutamassa minuutissa. Ne ovat edullisia hankkia, mutta kalliimpia käyttää kuin valopetrolilämmittimet. Kaasulämmittimiä ei tarvita juurikaan huoltaa (ei ole sukkaa), mutta kaasuletku ja paineensäädin pitää vaihtaa muutaman vuoden jälkeen. Valopetrolilämmittimet sopivat paremmin pitemmiksi ajanjaksoiksi lisälämmitykseen, mutta lämpiäminen on hitaampaa kuin kaasulämmittimillä. Huomaa myös, että valopetrolia on saatavana eri laatuisina: Tavallinen valopetroli, puhdistettu valopetroli, aito lamppuöljy ja kemiallisesti valmistettu lamppuöljy. Niiden hinnat ja laatu vaihtelevat erittäin paljon, joten muista tarkistaa minkälaista valopetrolia voit käyttää, ennen kuin lasket käyttökustannukset. Muista, että kaikki erilliset lämmittimet käyttävät huonetilan happea, eikä niitä saa käyttää makuuhuoneessa.
 
Valikoima on suuri silloinkin, jos haluat ohjata lämmitystä kotoa käsin. Jos mökilläsi on 230 voltin verkkovirta, voit helposti kauko-ohjata tavallisia paneelilämmittimiä kaukokäynnistimen avulla. Verkkovirran puuttuessa suosittelemme, että hankit mökkilämmitin Wallaksen. Wallaksella on useampia etuja verrattuna esimerkiksi markkinoiden erillisiin laserlämmittimiin: Wallasta voi käyttää öisin, koska se on kiinteästi asennettu ja käyttää ulkoilmaa. Tämä tarkoittaa paremman turvallisuuden lisäksi, että huonetilan ilmaa ei käytetä olleenkaan.  Valopetrolitankki on ulkoinen, joten paloaika voi teoreettisesti olla rajaton. Wallas käyttää erittäin vähän sähköä sekä käynnistykseen että käytön aikana. Arvioi huolellisesti tarpeesi ja etsi paras ratkaisu alla olevan taulukon avulla. Onnea valintaan!


Löysitkö tämän artikkelin hyödyllisenä? 

Jaa tämä: