Taiteltavilla aurinkopaneeleilla virtaa - missä ikinä liikutkaan!

19. juni 2019

Olitpa sitten veneilemässä, retkeilemässä, telttailemassa tai mökkeilemässä, on kokoontaitettava aurinkopaneeli joustava ja mukana helposti kuljetettava ratkaisu, jonka avulla voit varmistaa virransaannin missä tahansa! 

Ihanteellinen mobiilikäyttöön
Kokoontaitettavan aurinkopaneelin vahvin etu on kuljetettavuus: voit ottaa sen mukaan matkalle ja paikkoihin joihin on hankala kuljettaa paljon tavaraa, sillä voit taittaa sen pienempään tilaan ja pakata helposti muiden tavaroiden joukkoon.

- Kokoontaitettavilla aurinkopaneeleilla on monipuoliset käyttömahdollisuudet ja lyhyesti sanottuna niitä voi käyttää missä tahansa, selittää Sunwindin Nils Vøllestad.
  
- Ne ovat ihanteellinen ratkaisu sekä patikoijille, veneilijöille, retkeilijöille ja kaikille niille, jotka haluavat täydentää kesämökin käyttömahdollisuuksia silloin tällöin.

Lue lisää Sunwindin aurinkopaneeleista tästä!

Siirrä aurinkopaneelia auringon mukaan
Aurinkopaneelin optimaalinen suunta on kohti etelää ja suurin auringon säteilyteho osuus klo 10.00 ja 14.00 välille. Tämä sääntö kannattaa muistaa jos haluat hyödyntää suurimman tehon.  
Sunwindin kokoontaitettavien aurinkopaneelien avulla voit siirtää suuntausta helposti auringon kulun mukaan.
  
- Jos olet löytänyt sen kaikkein parhaimman luonnonsataman saaristosta on todella kätevää, että voit siirtää ja säätää aurinkopaneelin suuntausta veneen kääntyessä tuulen ja virtausten mukana. Ero kiinteästi asennettuun aurinkopaneeliin on tässä suhteessa suuri. Jos veneen asento muuttuu sen kuin muutat aurinkopaneelin asentoa ja saat jatkuvasti mahdollisimman tehokkaan virran! kertoo Nils. 
Aurinkopaneeli Mini on helppo tapa varmistaa, että matkapuhelimen akku pysyy täyteen ladattuna matkan aikana. Valmiiksi asennettu ja valmiina käyttöön
Kokoontaitettavaa aurinkopaneelia Solveigia on saatavissa sekä 80 W että 120 W tehoisena ja valmiiksi asennettuna 10 A säätimellä ja kaapelilla, jotka mahdollistavat 12 V akun lataamisen helposti.  
Solveig-sarjan aurinkopaneelit on myös varustettu kiinnitysaukoilla joten voit asentaa sen minne haluat.

Lue lisää vapaa-ajan tuotteistamme tästä!

Iloisen retkeilijän aurinkopaneelit
Jos vietät enemmän aikaa maalla kuin merellä, on tärkeää valita reppuun mahtuva kokoontaitettava aurinkopaneelimalli.
 
- Valitsitpa sitten 30 W Brett-mallin tai 10 W Mini-mallin, on retkesi turvattu. Pakkaa mukaan reppuun tai ripusta kävelyn ajaksi roikkumaan repun ulkopuolelle niin voit ladata matkapuhelintasi samalla kun kävelet kohteeseesi, neuvoo Nils.

Mini-aurinkopaneeli on tuotevalikoimamme pienikokoisin kokoontaitettava aurinkopaneeli. Mini on varustettu kahdella USB-lähdöllä ja on sekä pienikokoinen että kevyt. Mini on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka pelkäävät matkapuhelimen akun tyhjentymistä kesken retkeilyn. Mini mahdollistaa matkapuhelimen lataamisen helposti. 

Brett-aurinkopaneeli soveltuu käytettäväksi yhtä hyvin hieman pitemmillä retkillä kuin asuntoauton tai veneen kanssa. Valmiiksi asennetun 3 metrin kaapelin ansiosta Brett on aina valmiina käytettäväksi! 
Sammenleggbare Brett og Litium Power Pack sikrer strømforsyningen 

Kokoontaitettava Brett ja Litium Power Pack turvaavan virransyötön 
Suosittelemme kokoontaitettavan Brett-aurinkopaneelin käyttöä yhdessä suuren suosion saaneen Litium Power Pack -akkupaketin kanssa. 
 
Lithium Power Pack on kannettava virtalähde, joka tuottaa sekä 230 VAC että 12 VDC jännitteet ja sisältää lisäksi USB-lähdön, jonka avulla voit ladata vaikka videokameraa retkillä tai matkapuhelinta telttaillessa.  

Yhdessä kokoontaitettavan aurinkopaneelin kanssa käytössäsi on uusiutavaan energiaan perustuva energialähde, jota voit käyttää kaikenlaisten laitteiden virransyöttöön. 


Maria testaaa Litium Power Pack -pakettia ja Brett-aurinkopaneelia!

Taiteltavat paneelit kuuluvat valikoimassamme venepaneelien tuoteryhmään, mutta toki niitä voidaan käyttää myös monissa muissa käyttöpaikoissa.

Täältä löydät kaikki venepaneelimme ja taiteltavat paneelit.
 


Onko tämä artikkeli hyödyllinen? 

Jaa tämä: