Ei vesijohtoa sisällä? Päivitä mökkisi ajantasalle käsienpesuallas Easyn avulla!

15. mai 2019

Oletko unelmoinut voivasi pestä kätesi tai harjata hampaasi sisätiloissa mutta mökissäsi ei ole sisävesijärjestelmää tai viemäriä? Kannettava Easy käsienpesuallas on tällöin juuri oikea ratkaisu!

Onko mökilläsi ulkovessa, jonka ulkoasu on tyylikäs, mutta sinulta puuttuu mahdollisuus pestä kädet? Tai haluaisitko mielelläsi harjata hampaat juoksevan veden avulla, mutta mökilläsi ei ole sisävesijärjestelmää? 
 
Tämä kannettava käsikäyttöinen Easy-käsienpesuallas toimii yhtä hyvin retkellä, ulkovessan yhteydessä, rakennuspaikalla, leirintäalueella tai muissa paikoissa, joissa tarjolla ei ole rakennettua vesijärjestelmää.
 
Toimitetaan täydellisenä
Kannettavan ja käsikäyttöisen Easy-käsienpesualtaan toimitukseen kuuluu tilavuudeltaan 19 litran vesisäiliö puhtaalle vedelle. Säiliö toimii samalla jalustana. Jätesäiliön tilavuus on 24 litraa ja kuuluu myös toimitukseen. Molemmat säiliöt on varustettu kätevällä kantokahvalla, joten niiden kuljettaminen paikasta toiseen onnistuu helposti sekä niiden ollessa tyhjiä tai täynnä.

Annosteluosa toimii samalla saippuasäiliönä, jonka tilavuus on 3 litraa (nestemäistä saippuaa).

Napsauta tästä jos haluat lukea lisää kannettavasta Easy käsienpesualtaasta!
 


Kelle käsienpesuallas Easy on tarkoitettu?
Easy on yksinkertainen ja varmatoiminen mukana kannettava ratkaisu kaikkialle, jossa ei ole sisäänrakennettua vesijärjestelmää tai viemäriä, mutta jossa tarvitaan juoksevaa vettä joko käsien pesuun tai hampaiden pesuun. 
 
Mökkeilijöille Easy on erinomainen ratkaisu ulkokäymälän tai sivurakennuksen yhteyteen. Jos taas käytössäsi on yksinkertainen metsästysmaja, jota käytät vain muutaman kerran vuodessa, on Easy erinomainen mukavuutta ja hygienisyyttä lisäävä varuste. 
 
Easy on myös ihanteellinen ratkaisu esimerkiksi jalkapalloturnauksiin, leireille ja leirintään sekä matkailuvaunu- ja autokäyttöön.  
 
Käsienpesuallas Easy yhdistettynä kannettavaan Dometic käymälään 
Jos haluat hieman ylellisyyttä elämääsi voit yhdistää käsienpesun vedellä ja käymäläratkaisun hankkimalla Easyn sekä kannettavan Dometic-käymälän.

Napsauta tästä jos haluat lukea lisää kannettavasta Dometic-käymälästä!  

Kun asennat kiinteän poistoletkun käsienpesujärjestelmästä käymälään, toimii käsienpesusta saatava harmaa vesi käymälän huuhteluvetenä. Tämä ratkaisu on sekä tilaa säästävä että ympäristöystävällinen ratkaisu ja on varteenotettava ratkaisu niille, jotka etsivät yksinkertaista kannettavaa ratkaisua. 


Onko tämä artikkeli hyödyllinen? 

Jaa tämä: