Elämääsi astuu uusi emäntä!

9. januar 2019

Vahva, hieno, ylpeä ja tinkimätön. Ehkäpä myös suureellinen! Puhumme tietenkin elämäsi emännästä: uudesta Sunwind Urnorsk -sarjan kaasugrillistä!

Sunwind julkistaa vuoden 2019 aikana kokonaan uuteen muotoiluun ja ulkonäköön perustuvan, monia käytännöllisiä toimintoja tarjoavan Sunwind-grillisarjan, joka on suunniteltu erityisesti Pohjolan olosuhteisiin ja käyttötapoihin. Urnorsk-sarja sisältää kaasugrillejä, hiiligrillejä, ulkopatoja ja lisävarusteita.

Hienoilla grilleillä naisen nimi
Kulttuurissamme on ollut tapana nimetä meitä miellyttäviä ja meille tärkeitä esineitä nimillä, useimmiten nimenomaan naisen nimellä. Kyseeseen tulee tyypillisesti vene, mökki, ajoneuvo – ja nyt olemme ottaneet tämän perinteen käyttöön myös grillien tapauksessa.

Mutta kyseessä ei ole mikä tahansa nimi.
Vahva, hieno, ylpeä. Tinkimätön. Näitä kuvaavia sanoja on käytetty Pohjoismaisissa tarinoissa kuvaamaan Pohjolan naisia. Entisinä aikoina ei Pohjolassa ollut lainkaan tavatonta, että nimenomaan naisilla oli merkittävä asema yhteiskunnassa, ja he osallistuivat aktiivisesti sotiin, toimivat kaupan alalla ja tekivät hienoja käsitöitä aivan kuten Pohjolan miehet.

Pohjolan naiset olivat vaikuttavia yksilöitä ja heillä oli myös valtaa.

Olemme inspiroituneet Pohjolan naisten historiallisesti merkittävästä roolista ja luonteenlaadusta ja kunnioitamme Pohjolan naisia nimeämällä Urnorsk-tuotesarjan jokaisen grillin, ulkotakan ja ulkotulen perinteisellä Pohjolan naisen nimellä. Urnorsk-sarjan tuotteet ovat yhtä tinkimättömiä ja hienoja kuin Pohjolan naiset, jotka ovat kantaneet valitsemiamme nimiä. Ja siten tuotteemme ovat luotettava ja kestävä valinta myös Pohjolan miehille, jotka haluavat nauttia grillauksesta ja ulkona tapahtuvasta ruoan valmistuksesta.

Lisätietoa kaikista Urnorsk-sarjan kaasugrilleistä tästä!Luotettava kumppani
Tuotesarjamme sisältää viisi erilaista kaasugrillimallia, joista taatusti löydät juuri omiin tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon – olipa käytössäsi sitten 2 neliömetrin terassi kerrostalon seitsemännessä kerroksessa tiheässä asfalttiviidakossa, itse valmistettu ulkokeittiö kesämökillä tai pallogrilli leirintäalueella – sarjasta löytyy juuri sopiva vaihtoehto.

Kaikki Urnorske-grillit on valmistettu vahvoista ja laadukkaista materiaaleista, jotka on valittu kestämään Pohjolan säiden rasitukset ympäri vuoden!

Kattava laatuvaatimuslista, jonka mukaan Urnorsk-sarjan tuotteet on suunniteltu ja testattu, takaa sen, että saat nauttia Ursnorsk-tuotteesi erinomaisista ominaisuuksista useiden vuosien ajan!

Sinun tarvitsee vain valita itsellesi sopivin kumppani.

Ekologista, paikallista ja hyvää pohjoismaista ruokaa
Sen lisäksi, että tarjoamme pohjoismaisiin olosuhteisiin kehitettyä ja valmistettua grillisarjaa, haluamme kiinnittää huomiota myös kaikkiin niihin fantastisiin ruokiin, joita grillin avulla voit valmistaa. Ajat, jolloin grillit soveltuivat vain T-luupihvien tai grillimakkaran grillaamiseen ovat ohi – Urnorske-tuotteiden myötä panostamme myös pohjoismaisten perinteisten sekä myös muiden pohjoismaisia raaka-aineita hyödyntävien reseptien tunnetuksi tekemiseen.
 


Onko tämä artikkeli hyödyllinen? 

Jaa tämä: