Sunwind sai Kasvaja-sertifikaatin 2017

6. februar 2018

Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatin saanut yritys on onnistunut kolmen vuoden aikana kasvattamaan liikevaihtoaan huomattavasti. Kasvu kertoo yritystoiminnan realisoituvasta potentiaalista, joka hyvin johdettuna voi luoda menestyksekästä liiketoimintaa. Kasvuyritykset ovat arvostettuja ja haluttuja toimijoita markkinoilla niin asiakkaiden, sijoittajien kuin eri sidosryhmienkin silmissä.

Liikevaihto mahdollistaa yritysten vertailun toiminnan volyymin osalta. Yrityksen liikevaihdon kasvu voi tapahtua joko orgaanisesti tai esimerkiksi yritysostojen myötä toteutuneesta liiketoiminnan volyymin kasvusta. Liikevaihto muodostuu yrityksen varsinaisen liiketoiminnan tuotoista.

Sunwind toimii samalla toimintamallilla ja tuotteistuksella Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Norjassa. Viimeisen 25 -vuoden aikana jyvät ovat selvästi erottuneet akanoista. Vahvat selviävät ja heikot katoavat. Sunwind on tehnyt kohta kolme vuosikymmentä pyytentöntä työtä parantaen lukemattomien loppuasiakkaidensa vapaa-aikaa. Ilman asiakkaitamme, meillä ei olisi paikkaa tässä maailmassa. Suuri kiitos jälleenmyyjillemme erinomaisesta työstä yhteiden hyvän eteen.

Nöyränä vastaanotamme tämän huomionosoituksen ja toivomme, että tämä lisää asiakkaidemme luottamusta meitä kohtaan entistä enemmän. Teemme parhaamme, että toimintamme jatkuu kasvun merkeissä myös tulevaisuudessa. Kasvun pitää tapahtua ympäristön ehdoilla. Meille tämä tarkoittaa sitä että panostamme tuotteidemme laatuun ja pitkäikäisyyteen. Lisäksi kiinnitämme jatkuvaa huomiota esim. pakkausmateriaaleihin ja muuhun kierrätettävyyteen.


 

 


Löysitkö tämän artikkelin hyödylliseksi? 

Jaa tämä: